24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Riool Service

Riool service Dordrecht is dag en nacht bereikbaar voor alle mogelijke riool problemen. Riool service Dordrecht is een onderdeel van ons loodgietersbedrijf, maar hebben speciaal voor de riool service goed opgeleide, vakkundig riool experts in dienst. Daarnaast beschikken de monteurs van onze riool service over specialistisch gereedschap en apparatuur om speciaal de riool en afvoer problemen in beeld te brengen.

Met deze moderne gereedschappen moet u denken aan camera inspectie systemen welke wij in het riool of in de afvoer inbrengen, wij kunnen dan van binnenuit het riool inspecteren en de problemen in beeld brengen. Op de beelden kunnen wij ook zien waardoor de problemen worden veroorzaakt en deze gericht aanpakken.

Voor het oplossen van de problemen beschikken wij over speciale ontstoppingsveren en hogedruk lansen. Op deze manier kunnen wij het riool of een afvoer vrijmaken en de afvoer buizen van binnenuit reinigen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Direct contact met onze riool service Dordrecht? Bel dan 24/7 ons servicenummer 078-890 20 93.

Riool service loodgieter Dordrecht 24 uur service

Onze Riool service Dordrecht is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Wij werken niet alleen in Dordrecht maar in heel Zuid-Holland zuid. Heeft u Riool problemen in Rotterdam, Riool problemen in Den Haag of Riool problemen in Gouda? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bij noodgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe, in de meeste gevallen is onze riool service binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen en aan te pakken.

Direct een afspraak maken? Bel dan dag en nacht, 7 dagen in de week onze riool service in Dordrecht via telefoonnummer 078 – 890 2093.

Aanleggen afvoer en vervangen riool

Onze riool service in Dordrecht is natuurlijk niet alleen bereikbaar voor spoedgevallen. Ook als u een nieuwe afvoer wil laten aanleggen omdat deze aan vervanging toe is, of als u bij een verbouwing een nieuwe afvoer wilt laten plaatsen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag een offerte aan om te bekijken wat de mogelijkheden zijn of om een prijs op te vragen.

Direct telefonisch een afspraak maken? Bel dan ook voor het aanleggen van een afvoer of het vervangen van rioolbuizen 7 dagen in de week ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

Waarom zou u kiezen voor Dordrecht-loodgieter.com?

Loodgietersproblemen zijn vaak urgent en hebben met spoed een oplossing nodig. Een gaslek of waterlekkage kan zonder snel handelen namelijk grotere gevolgen en schades met zich meebrengen en dit moet natuurlijk voorkomen worden. Dergelijke problemen komen natuurlijk nooit gelegen, Dordrecht-loodgieter.com begrijpt dit. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch te bereiken op 078-890 2093. U legt de situatie uit en onze ervaren loodgieter is snel ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Al onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn erg vakkundig. Zij hebben ook altijd professioneel gereedschap en de meest gangbare onderdelen voor vervanging bij zich, zodat een probleem in de meeste gevallen direct opgelost kan worden.

  • 24/7 bereikbaar
  • Goede prijzen
  • Altijd snel bij u
  • Erkende loodgieters
  • Gratis offerte