24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

Lekkage

Loodgieter DordrechtOnze loodgieter Dordrecht lekkage service staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar stand-by. Heeft u een lekkage en moet dit zo spoedig mogelijk verholpen worden? Neem dan direct contact op met ons loodgietersbedrijf in Dordrecht.

Bij directe noodgevallen zoals gesprongen leidingen, hevige dak lekkages of afvoer lekkage komt onze loodgieter Dordrecht 24 uur spoed service direct naar u toe op de problemen te verhelpen. Alle loodgieters die werken bij ons loodgietersbedrijf zijn goed opgeleide, vakkundige en professionele loodgieters. U kunt deze klussen dus met een gerust hart overlaten aan onze professionals.

Heeft u een lekkage in Dordrecht? Neem dan direct contact op met onze loodgieter lekkage service via telefoonnummer 078 – 890 2093.

Dak lekkage

Wij zijn ook gespecialiseerd in het oplossen van dak lekkages, u kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere dakbedekking zoals:

 • bitumen
 • pannen
 • zink
 • kunststof dekbeplating
 • bitumen/teer daken
 • bitumen/grind daken

Wij beschikken over de materialen of dakdelen te repareren of te herstellen en om eventuele noodreparaties snel en vakkundig uit te voeren.

Wij krijgen ook vaak meldingen dat bij stormschade dakpannen verschoven zijn en in sommige gevallen zelfs van het dak gewaaid zijn. Geef bij deze meldingen altijd altijd door of de dakpannen nog aanwezig zijn, zo niet wat voor dak het is en welke pannen op het dak zitten. Dit kunnen kunststof pannen zijn, betonnen pannen of gebakken pannen. Zijn de pannen niet meer aanwezig zorgen uiteraard voor nieuwe pannen.

Overigens zijn wij ook bereikbaar voor dakreparaties of dak vervanging als hier geen spoed bij is. Wilt u prijzen opvragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in, één van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Met spoed een loodgieter of dakdekker nodig? Bel dan 24 uur per dag ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

Loodgieter Dordrecht lekkage spoed service

Onze loodgieter Dordrecht lekkage spoed service is 7 dagen in de week dag en nacht te bereiken voor alle mogelijke noodgevallen. Gesprongen leidingen, lekkage door een defecte kraan of lekkage als gevolg van een verstopping? Bel 24/7 onze loodgieter Dordrecht spoed service. Wij komen altijd zo snel mogelijk naar u toe om de problemen aan te pakken en te verhelpen.

Tip: Wij krijgen regelmatig een spoed oproep bij lekkages. In veel gevallen wordt de lekkage veroorzaakt door een water toevoer (gesprongen water leiding, afgebroken kranen, defecte koppeling in de leiding). Heeft u een dergelijk lekkage? Zoek dan eerst de hoofdkraan op in uw woning of bedrijfspand. Draai vervolgens de hoofdkraan volledig dicht. Binnen een minuut spuit er geen water meer uit de leidingen.
Bel dan zo snel mogelijk de loodgieter in Dordrecht on een afspraak te maken.

Direct contact met onze Loodgieter Dordrecht lekkage 24 uur spoed service?
Bel dan dag en nacht ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

Waarom zou u kiezen voor Dordrecht-loodgieter.com?

Loodgietersproblemen zijn vaak urgent en hebben met spoed een oplossing nodig. Een gaslek of waterlekkage kan zonder snel handelen namelijk grotere gevolgen en schades met zich meebrengen en dit moet natuurlijk voorkomen worden. Dergelijke problemen komen natuurlijk nooit gelegen, Dordrecht-loodgieter.com begrijpt dit. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch te bereiken op 078-890 2093. U legt de situatie uit en onze ervaren loodgieter is snel ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Al onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn erg vakkundig. Zij hebben ook altijd professioneel gereedschap en de meest gangbare onderdelen voor vervanging bij zich, zodat een probleem in de meeste gevallen direct opgelost kan worden.

 • 24/7 bereikbaar
 • Goede prijzen
 • Altijd snel bij u
 • Erkende loodgieters
 • Gratis offerte