24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

24 uur Spoed Service

Loodgieter DordrechtDe 24 uur Spoed service van Loodgieter Dordrecht staat dag en nacht voor u klaar. Bij noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar. Of u nu een loodgieter in het weekend zoekt of een loodgieter midden in de nacht, wij zijn bereikbaar en komen zo spoedig mogelijk naar u toe. Bij noodgevallen zijn wij in de meeste gevallen binnen 30 minuten bij u aanwezig om de klachten te verhelpen.

Alle monteurs beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde loodgieter gereedschappen, onderdelen en materiaal in aanwezig is om alle klussen goed en snel op te lossen. Hierdoor is een vervolgafspraak bij ons in de meeste gevallen niet nodig en kunnen een klus in één keer afronden.

Direct een afspraak maken met onze loodgieter Dordrecht 24 uur Spoed Service?
Bel dan dag en nacht ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

Loodgieter Dordrecht binnen 30 minuten aanwezig

Bij directe noodgevallen zoals lekkage, verstopping, riool problemen, ondergelopen kelders of dak lekkages komen wij zo snel mogelijk naar u toe. In de meeste gevallen zijn onze loodgieter binnen 30 minuten aanwezig in Dordrecht en omgeving.

Onze erkend loodgietersbedrijf in Dordrecht zijn dag en nacht te bereiken voor onder andere:

 • lekkage
 • verstopping
 • rioolproblemen
 • cv problemen / ketel problemen
 • ondergelopen kelders / kruipruimtes
 • regenschade / stormschade

Direct contact met onze Loodgieter Dordrecht 24 uur Spoed Service?
Bel dag en nacht ons telefoonnummer 078 – 890 2093.

24 uur Spoed Service loodgieter Dordrecht

Ook als u geen noodgeval heeft bent u bij onze loodgieter Dordrecht service aan het juiste adres. Wij kunnen alle denkbare loodgieter klussen voor u uitvoeren. Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen, een badkamer laten renoveren of heeft u een lekkende kaar en wilt u deze laten vervangen of als mogelijk laten repareren? Maak dan 7 dagen in de week een afspraak met onze loodgieter Dordrecht service. Wij kunnen ook afspraken inplannen in de avond uren en in het weekend.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of vraag een offerte aan via het offerte formulier.

Waarom zou u kiezen voor Dordrecht-loodgieter.com?

Loodgietersproblemen zijn vaak urgent en hebben met spoed een oplossing nodig. Een gaslek of waterlekkage kan zonder snel handelen namelijk grotere gevolgen en schades met zich meebrengen en dit moet natuurlijk voorkomen worden. Dergelijke problemen komen natuurlijk nooit gelegen, Dordrecht-loodgieter.com begrijpt dit. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch te bereiken op 078-890 2093. U legt de situatie uit en onze ervaren loodgieter is snel ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Al onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn erg vakkundig. Zij hebben ook altijd professioneel gereedschap en de meest gangbare onderdelen voor vervanging bij zich, zodat een probleem in de meeste gevallen direct opgelost kan worden.

 • 24/7 bereikbaar
 • Goede prijzen
 • Altijd snel bij u
 • Erkende loodgieters
 • Gratis offerte